Grillet fisk med kaffekrydret salat
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | portionsstore hele fisk, for eksempel dorade eller makrel |
- | salt og peber |
- | olie |
1 spsk. | hel kaffebønne |
1 dl. | neutral olie |
dl. | revet parmesan |
1 stk. | lime |
2 stk. | courgetter |
2 stk. | forårsløg |
4 håndfulde | spinatblade |
Sådan gør du
-
1Rens fisken, og drys den med salt og peber.
-
2Pensl med olie og grill den, indtil skindet har fin farve på begge sider.
-
3Kom kaffebønner i en morter og knus, indtil konsistensen er som groft kværnet peber.
-
4Kom kaffe, olie og ost i en skål, rør rundt.
-
5Smag til med limesaft, salt og peber.
-
6Skær courgetter og løg i tynde skiver.
-
7Vend courgette og løg med dressingen i en skål.
-
8Vend grøntsagerne med spinat, og server til den nygrillede fisk.