Omelet med rejer
AFTENSMAD

Omelet med rejer

Omelet kan spises på alle tidspunkter af døgnet. Prøv en version med rejer, der giver ekstra smag.
  • 4 Personer

ingredienser

8 stk. æg
- salt og peber
2 spsk. olie
1 stk. rødløg
50 g revet ost, f.eks. cheddar
300 g pillede rejer
1 spsk. fintsnittede krydderurter

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æggene sammen i en skål.
  2. 2
    Drys salt og peber i.
  3. 3
    Varm olien på en pande, og hæld æggeblandingen over.
  4. 4
    Snit løget fint, drys over, og træk æggemassen ind mod midten et par gange.
  5. 5
    Drys ost og rejer over, og lad omeletten stivne helt, nemmest med et låg over svag varme.
  6. 6
    Drys krydderurter og groftkværnet peber over, og server omeletten med ristet rugbrød.

Tip!

Tip: Er også god kold, skåret i mindre stykker, lidt som tapas.