ANNONCE ANNONCE DESSERT Skyrskum med honningristet rugbrød og solbærvendte æbler Morgenmadsfavoritten skyr bliver her vendt med flødeskum, så den bliver luftig og lækker. Server den i glas med sød topping til at balancere syren. 4 Personer Ingredienser 2 spsk. honning 15 g smør 3 skiver groft rugbrød, gerne med solsikke eller græskarkerner 2 dl skyr (alternativt fromage frais) 1.5 dl piskefløde 2 stk. æbler 3 spsk. god solbærmarmelade - hasselnødder til pynt ANNONCE Sådan gør du 1 Smelt honning og smør på en pande over middel varme. 2 Smuldr rugbrød til små krummer og kom det på panden. Rist indtil rugbrødet er helt tørt og gyldent, ca. 7 min. 3 Tag rugbrødet af panden og lad det køle af. evt. i køleskab, hvis det skal gå rigtig stærkt. 4 Rør skyren igennem med en ske, så den er lind og uden klumper. 5 Pisk fløden til blødt skum og vend det forsigtigt i skyren. Sæt cremen på køl indtil servering. 6 Skær æblerne i meget små tern og vend dem sammen med solbærmarmeladen. 7 Ved servering: Læg skiftevis ristet rugbrød, solbæræbler og skyrcreme i 4 dessertglas. 8 Pynt med lidt hakkede hasselnødder eller lidt friske æbletern. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Tv Vind en slush ice-maskine i quizzen om børnefjernsyn - værdi 2299 kroner Det er tid til at finde dit indre barn frem. Kan du huske børneudsendelserne i tv? Svar på 10 spørgsmål om børne-tv, der har været på tv-skærmen, og vind en slush ice-maskine. Vi trækker en vinder d. 31. august 2025 . Slush ice-maskinen kan også bruges til alt fra mocktails til iskaffe