Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 400 g | laksefilet (uden skind) | 
| 1 tsk. | ingefær , ca. 1 cm. | 
| 1 tsk. | hvidløgspasta (eller finthakket) | 
| 1 tsk. | chilipulver | 
| 1 tsk. | citronsaft | 
| 0.5 tsk. | gurkemeje | 
| - | salt | 
| 100 g | kikærtemel (besan) | 
| 1 spsk. | majsmel | 
| 0.5 tsk. | spidskommenpulver | 
| 0.5 tsk. | garam masala | 
| 0.5 tsk. | chiliflager | 
| 1 tsk. | tørret bukkehorn (kasoori methi) | 
| 0.5 tsk. | bagepulver | 
| 5 stilke | koriander | 
| 1 dl | vand | 
| - | olie til friturestegning , rigelig mængde | 
 
   
   
   
  