Kyllingelår fra Label Rouge fritgående kylling med hvid barbecuesauce og kålsalat
- 4 Personer
Kyllingelår
4 stk. | kyllingelår ffra Label Rouge fritgående kylling |
50 g | mørk sirup |
- | Salt & peber |
Hvid barbecuesauce
150 g | mayonnaise |
1 spsk. | grov sennep |
15 g | peberrod revet |
3 spsk. | æbleeddike |
15 g | brun farin |
2 spsk. | citronsaft |
5 g | Løgpulver |
1 tsk. | salt |
- | peber lidt |
1 tsk. | cayennepeber evt. mere - smag til |
Kålsalat
300 g | grønkål |
0.5 | spidskål kan erstattes med hvidkål |
1 stk. | glaskål |
1 stk. | citron saften fra |
0.5 dl. | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
12 stk. | cherrytomater |
1 bundt | dild |
1 stk. | avocado |
Sådan gør du
-
1Pensl lårene med siruppen, og krydr med salt.
-
2Læg dem med skindsiden nedad i et ildfast fad. Kom bagepapir over først og så folie. Bag dem ved 130° i 2 timer.
-
3Tag dem ud, og vend dem om. Pensl dem med den saftige sirup fra fadet.
-
4Bland alt til saucen og smag til med salt, peber og cayennepeber.
-
5Snit grønkålen og skær spidskålen i tynde strimler. Skræl glaskålen, og skær den i tynde strimler.
-
6Kom citronsaft, olie, salt og peber i kålblandingen, og knug og massér det godt sammen, så det falder lidt sammen.
-
7Del tomaterne over i to, og hak dild og del avokadoen ud over salaten.
-
8Servér kyllingelår og kålsalat og anret saucen i en skål ved siden af.