Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge
Kyllingelår fra Label Rouge fritgående kylling med hvid barbecuesauce og kålsalat
PASSER TIL SæSONEN

Kyllingelår fra Label Rouge fritgående kylling med hvid barbecuesauce og kålsalat

  • 4 Personer

Kyllingelår

4 stk. kyllingelår ffra Label Rouge fritgående kylling
50 g mørk sirup
- Salt & peber

Hvid barbecuesauce

150 g mayonnaise
1 spsk. grov sennep
15 g peberrod revet
3 spsk. æbleeddike
15 g brun farin
2 spsk. citronsaft
5 g Løgpulver
1 tsk. salt
- peber
 lidt
1 tsk. cayennepeber evt. mere - smag til

Kålsalat

300 g grønkål
0.5 spidskål kan erstattes med hvidkål
1 stk. glaskål
1 stk. citron saften fra
0.5 dl. olivenolie
- salt
- peber

12 stk. cherrytomater
1 bundt dild
1 stk. avocado

Sådan gør du

  1. 1
    Pensl lårene med siruppen, og krydr med salt.
  2. 2
    Læg dem med skindsiden nedad i et ildfast fad. Kom bagepapir over først og så folie. Bag dem ved 130° i 2 timer.
  3. 3
    Tag dem ud, og vend dem om. Pensl dem med den saftige sirup fra fadet.
  4. 4
    Bland alt til saucen og smag til med salt, peber og cayennepeber.
  5. 5
    Snit grønkålen og skær spidskålen i tynde strimler. Skræl glaskålen, og skær den i tynde strimler.
  6. 6
    Kom citronsaft, olie, salt og peber i kålblandingen, og knug og massér det godt sammen, så det falder lidt sammen.
  7. 7
    Del tomaterne over i to, og hak dild og del avokadoen ud over salaten.
  8. 8
    Servér kyllingelår og kålsalat og anret saucen i en skål ved siden af.