Vietnamesisk: Squash med æg
- 2 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
1 stk. | squash |
2 fed | hvidløg |
1 spsk. | olie til stegning |
2 stk. | æg |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Skyl squashen, skær den i skiver og derefter i strimler. Knus hvidløgene med en kniv, og lad skrællen sidde på. Steg hvidløgene i olie på en pande ved mellemhøj varme, til de er let brændte. Tag hvidløgene af panden, og kassér dem. Aromaerne fra hvidløgene er nu trukket ud i olien, som er blevet til den skønneste hvidløgsolie.
-
2Hæld squashstrimlerne på panden, og steg dem i ca. 5-7 minutter, eller til de er gennemstegte. Skru ned på mellemvarme, og slå æggene ud oven på squashen. Prik hul i æggeblommerne, og brug spisepinde til at sprede dem lidt ud.
-
3Lad æggene blive tilberedt, inden du rører i blandingen – så træder den rige smag af æggeblomme tydeligere frem. Smag til med salt og peber, og servér.