Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
FROKOST

Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk

Sushiens farverige fætter, poke bowlen, serveres her med sprødt grønt og rå laks. Du kan også bruge rå tun eller rejer, hvis du ikke kan få god laks. Sørg for at portionsanrette og server, mens retten er helt nylavet.
  • 4 Personer

Ingredienser

6 dl. kogte sushiris afkølede, eller andre ris
300 g laks eller tun, rå
200 g edamamebønner (fra frost, uden bælg) kogte
1 stk. agurk i tern
2 spsk. Syltet ingefær
2 stk forårsløg, finthakkede

Til servering

- lime
- frisk koriander
- soyasauce

Sådan gør du

  1. 1
    Fordel risene i 4 skåle.
  2. 2
    Fjern skindet på laksen og skær fiskekødet i små, mundrette tern. Fordel den i et hjørne, ovenpå risene. Fordel grøntsagerne og ingefær hver især, ovenpå risene.
  3. 3
    Pynt med friske forårsløg, lime og koriander – server straks sammen med soyasauce.

Tip!

Vælg altid helt frisk fisk til rå serveringer og frys det gerne ned i 48 timer inden servering.