Salat med hvedekerner og jomfruhummer
- 4 Personer
Ingredienser
180 g | hvedekerne |
Dressing
2 stk. | ansjoser |
2 tsk. | citronsaft |
4 spsk. | olie |
lidt | peber |
350 g | jomfruhummer Jomfruhummeren skal være frosen |
25 g | smør |
2 stk. | hjertesalater |
4 stk. | champignoner |
8 stk. | bundt grønne asparges |
lidt | friske ærteskud |
Sådan gør du
-
1Kog hvedekernerne i letsaltet vand i 45 minutter. Afdryp dem.
-
2Mos ansjoserne fint, og vend dem med citron og olie. Vend ansjosblandingen med hvedekernerne, og smag det hele til med peber og citronsaft.
-
3Kog jomfruhummerne efter anvisning på emballagen. Gem fire hele jomfruhummere. Pil resten af halekødet ud af skallerne.
-
4Smelt smørret i en lille gryde, til det er brunet og nøddeagtigt i duften. Lad det stå og bundfælde.
-
5Anret salat, snittede grøntsager, ærteskud og hvedekerner på fire tallerkener. Kom jomfruhummerne herpå, og dryp til sidst med lidt brunet smør.
-
6Server jomfruhummerne med citron til at dryppe på salaten.