Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Skær et kryds i toppen af fignerne, og fyld dem med mozzeralla og parmeskinke. Krydr med flagesalt og peber, og top med akaciehonning og et basilukumblad.
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Smør brød med flødeost, og fordel figen i skiver på brødet. Top med akaciehonning, salt og hakkede pistacienødder.
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Halvér fignerne, og smelt chokoladen. Dyp fignerne halvt ned i den smeltede chokolade, og drys med lidt flagesalt. Kom fignerne i køleskabet, og lad chokoladen størkne, før de spises.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10