Redaktionen anbefaler






Luksusversionen af en klassisk bagt kartoffel med et lækkert fyld, så den kan gøre det ud for et helt måltid. Du kan også servere lidt stegt kød eller en salat ved siden af.
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Bagekartofler vaskes og tørres. Skrællen gnides med olie og salt. Bages i ca. 90 minutter ved 200 grader. Kartoffelkødet tages ud med en ske og blandes med hakket skinke, finthakket løg, cremefraiche og cheddar. Bages igen i 10-12 minutter.
Tilberedningstid 2 timer.
Lyn-udgaven af en bagekartoffel, når hverdagen kræver bagte kartofler på bordet, men på den halve tid. Server dem med en god bøf eller stegt kylling.
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Bagekartofler halveres, og der ridses rudermønster i skærefladen med en spids kniv. Bland olie, revet hvidløg, citronskal, salt og peber og pensl kartoflerne. Bages ved 225 grader i ca. 35 minutter.
Tilberedningstid: 45 minutter.
Retten, der altid tager kegler, og som du kan variere efter temperament. Prøv med peberfrugt, løg, ost eller noget helt fjerde og sæt dit eget præg på en klassiker. Server dem med en god steg.
Det skal du bruge:
Sådan gør du:
Bagekartofler vaskes og skæres i tynde skiver. Lægges i lag og krydres med salt, peber og muskatnød. Piskefløde hældes på, så det dækker ca. ¾ af kartoflerne. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.
Tilberedningstid 80 minutter.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10