Leverpostej a la farmor
- 4 Personer
Ingredienser
375 g | svinelever |
125 g | spæk |
1 stk. | løg |
1.5 spsk. | hvedemel |
1 stk. | æg |
2.5 dl. | mælk |
1 tsk. | salt |
tsk. | peber |
10 stk. | skiver bacon |
- | Evt. frisk timian |
Sådan gør du
-
1Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være.
-
2Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen.
-
3Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. ½ liter.
-
4Læg evt. en baconskive ovenpå.
-
5Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte.
-
6Bagetiden er 45-60 minutter.
-
7Brug en kødnål til at se, om de er gennembagt.
-
8Kødsaften skal være klar.
-
9Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej.
-
10Pynt evt. med lidt frisk timian.