Leverpostej a la farmor

Hjemmelavet leverpostej er en delikatesse, der hører hjemme på ethvert frokostbord. Imponer dine gæster med leverpostej som farmor plejede at lave den. 
Leverpostej a la farmor
  • 4 Personer

Ingredienser

375 g svinelever
125 g spæk
1 stk. løg
1.5 spsk. hvedemel
1 stk. æg
2.5 dl. mælk
1 tsk. salt
tsk. peber
10 stk skiver bacon
- Evt. frisk timian

Sådan gør du

  1. 1.Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være.
  2. 2.Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen.
  3. 3.Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. ½ liter.
  4. 4.Læg evt. en baconskive ovenpå.
  5. 5.Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte.
  6. 6.Bagetiden er 45-60 minutter.
  7. 7.Brug en kødnål til at se, om de er gennembagt.
  8. 8.Kødsaften skal være klar.
  9. 9.Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej.
  10. 10.Pynt evt. med lidt frisk timian.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør