Med 2 slags kål, brasede kartofler og pocheret æg kan denne ret spises som et måltid i sig selv. Vi har stegt kartoflerne i en rest andefedt fra julebordet.
4 Personer
Ingredienser
400 g
kartofler kogte
lidt
olie
8 blade
grønkål
1 stk.
æble
4 dl
Snittet rødkål
1 dl
piskefløde
1 tsk.
citronsaft
1 tsk.
mayonnaise
1.5 l
vand
3 tsk.
hvidvinseddike
1 tsk.
fint salt
4 stk.
æg store
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær kartofler i mindre stykker, og steg dem meget sprøde. Rib grønkålsbladene, og del i mindre stykker. Skær æble i tynde skiver. Anret grønkål, rødkål og æbler i stor skål eller på fad.
2
Rør fløde med citron og mayonnaise i en skål.
3
Sæt en gryde med vand over. Tag en hulske frem. Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet blot simrer.
4
Knæk et æg i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 2 minutter.