Gå til hovedindhold
Forbrug · Mad · Mennesker
Hjem

Primær navigation

til forsiden
  • Indhold

    Vi anbefaler

    • madplan
    • aftensmad
    • sundhed
    • lifehack
    • forbrug
    • mad
    • bagetips
    • stress
    • motion
    • gør-det-selv

    Se også

    • Konkurrencer
    • aftensmad
    • alkohol
    • allergi
    • desserter
    • facebook
    • ferie
    • flæskesteg
    • fødselsdag
    • genbrug
    • graviditet
    • grøntsager
    • gør-det-selv
    • hjemmelavet
    • hjernen
    • kaffe
    • kartofler
    • køkken
    • madplan
    • mellemmåltider
    • opbevaring
    • opskrifter
    • pandekager
    • quiz
    • rejse
    • rengøring
    • salat
    • slankekur
    • slik
    • småkager
    • sommer
    • sommerhus
    • stress
    • sund mad
    • sundhed
    • vegetar
    • vejr
    • vin
    • vægt
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt

Sådan laver du en frisk suppevisk

Samvirkes madskribent Maria Meldgaard laver en lille buket af krydderurter til suppen.
  • 1 interaktioner
  • Share to facebook
  • Share to twitter

Af Inger Abildgaard, Skovdal & Skovdal og Maria Meldgaard 26. marts 2012

Se, hvad vi ellers skriver om: #tilberedning, #krydderurter og #køkkenråd

Læs mere

  • Sådan laver du en frisk suppevisk

  • Kan bønnernes kogevand bruges til suppe?

  • Klip toppen af de friske krydderurter og gem dem i fryseren

  • Sådan laver du krydret linsesuppe

  • Sådan hakker du persille uden kniv

  • 7 tricks til opvaskemaskinen: Sådan får du renere tallerkener og glas

  • Lav dit eget kryddersalt

  • Få et skridsikkert skærebræt

  • Mad med mælkebøtter: Sådan høster og tilbereder du den gule ukrudtsplante

  • Hunde med helbredsproblemer: Det fejler de mest udbredte hunderacer

  • 10 fejl, du ofte begår, når du gør rent

  • Sådan bager du laks i ovnen

  • Få hunden til at komme, når du kalder: 3 trin til succes

  • Sådan bager du amerikanske pandekager med motiv

  • Skal vi snart sige farvel til sommerfuglen?

  • Skræl en mango

  • 5 myter om kødtilberedning

  • Pisk flødeskum i en plasticpose - Lifehack #54

  • Sådan steger du andebryst

  • Sådan damper du en fisk

  • Del æggeblomme og æggehvide med en flaske - Lifehack #41

  • Laks i ovn: Supernem laks med lime og smør i ovnen på 15 minutter

  • TV: Sådan laver du gærdej

  • Sådan tilbereder du juleanden

  • TV: Sådan ordner du chili

  • Her er 10 smarte køkkentricks

  • Røgning af fødevarer - det her skal du vide

  • Sådan blancherer du grøntsager

  • 8 ting du aldrig må komme i mikroovnen

  • Sådan steger du den perfekte kammusling

  • Køkkentip: Gør frosne ærter spiseklar

  • 8 fejl, der dræber din hakkebøf

  • Er der forskel på tomatkoncentrat og tomatpuré?

  • Hvorfor bruner den laktosefri mælk?

  • Haveliv i byen: Se 5 fine altaner fra de københavnske højder

  • TV: Lær at vaske hænder i køkkenet

  • Lav dressing i din morter

  • 8 gode råd om viskestykker og karklude

  • Det kan du bruge en rest rødvin til

  • 6 tip: Pas på vaskemaskinen og få renere tøj

  • Giv din urtehave et forspring

  • Sådan fjerner du skind og ben fra en tilberedt fisk

  • Sådan bliver simreretten en succes

  • Luk poser uden klemmer eller elastikker - Lifehack #24

  • Sådan laver du nemt flæskesteg med sprød svær på grillen

  • Sådan skærer du culottestegen ud på den rigtige måde

  • Sådan vedligeholder du din støbejernsgryde

  • Hvor længe kan risengrød og risalamande holde sig?

  • Prøv en snydesurdej

  • Er det virkelig nødvendigt at koge kikærterne i 40 minutter?

  • Kend dine ris, hvilke ris skal du bruge til hvad?

Redaktionen anbefaler

Tørre og sprukne hænder i vinterkulden? Se, hvad du kan gøre

Quiz: Hvor godt kender du Coop Bank? Vind 5000 kroner til FDB Møbler eller 1000 kroner i bonus på dit medlemskort

Sponsoreret indhold fra Coop Bank

Corona: 9 fejl du begår, når du bruger mundbind

Load more

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra Samvirke.