Organiser dit hobby- og opbevaringsrum

Ting skal have faste pladser, ellers kommer de aldrig på plads. Og i et værksted eller et hobbyrum skal der kun være ting, som passer til rummet. Rummet må ikke sande til, ved at du opbevarer andre ting i dit hobbyrum eller værksted.
Hobbyudstyr

Hobbyrummet og værkstedet ender tit med at være det sted, hvor ting, du ikke ved, hvor skal hen, ender. Men sørg for, at alting har en fast plads.

Ja tak til hobbyting eller ting til værkstedet - nej til alt andet

Handymandens hule bugner som regel af værktøj. Og af ting som han lige kan reparere eller bruge til noget smart. Senere.

Trickene til at få orden på husets værksted eller hobbyrum er først og fremmest at finde ud af, hvad der hører hjemme i rummet. Har man et værksted, skal der som udgangspunkt kun findes ting, man bruger i et værksted. Ja tak til værktøj, nye pakninger til vasken eller olie til cykelkæden, men farvel til de mange ting, som lever i eksil.

Du skal ikke have skruetrækkere 10 forskellige steder

»Saml de ting, du bruger, så de er sammen. Du skal ikke have skruetrækkere 10 forskellige steder. Giv dine ting en fast plads, så du ved, hvor de er, når du skal bruge dem,« siger Kamille Sommer, der oprydningskonsulent.

Har du brug for kasser til søm, skruer eller dingenoter, så sørg for, at opbevaringen er ens. Det giver et roligere udtryk i rummet.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ekspertens gode råd i punktform:

  • Alting skal have en fast plads
  • Hav ikke skruetrækkere eller synåle ti steder i dit hjem. Saml dem et sted. Det giver overblik, og du ved altid, hvor ting skal hen.
  • Vælg ens opbevaringskasser eller æsker - det giver et roligt udtryk, når du ser rundt i rummet.

Læs mere om