Hvis dejen får lov og stå i 4-5 dage på køl, så bliver den meget blød og fuld af luft. Her bliver brødblandingen til et fantastisk madbrød med masser af smag af korn og urter.
4 Personer
Ingredienser
-
1/2 portion køleskabsdej (se opskrift her på siden)
1 dl
olivenolie
1 håndfuld
frisk timian
2 tsk.
flagesalt
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 225 grader eller 210°C varmluft.
2
Smør en bradepande med 2 spsk. Olivenolie, og vend dejen ud heri. Tryk dejen let ned, og dryp resten af olivenolien udover. Drys med timian og salt, og tryk timian og saltet let ned i dejen.
3
Lad brødet efterhæve i cirka 15-20 minutter. Bag brødet i cirka 30 minutter, til det er gyldent og lyder hult, når du banker det på undersiden.
Tip!
Brug rosmarin, hele oliven eller semidried tomater i stedet for frisk timian.