Lækre Curry sliders
AFTENSMAD

Lækre Curry sliders

Små burgere med nem karryketchup. Burgerbollerne til disse sliders behøver du ikke lave selv, dem kan du finde i supermarkedet og spare tid.
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Ingredienser

1 kg nakkefileter
- salt og peber
2 dl. karryketchup på flaske
dåse Flåede hakkede tomater
1 stk. slidersbrød  eller burgerboller
stk. agurk
2 stk. salatløg
- et par stilke dild
- karry

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Drys kødet med salt og peber. Læg det i en ildfast form. Brun kødet i 15 minutter. Skru ned til 150 grader, og steg, indtil centrumtemperatur er 80 grader. Kig efter 2 timer.
  3. 3
    Kom ketchup i en skål. Afdryp tomat fra dåse, og vend tomatstykker i ketchuppen.
  4. 4
    Lun bollerne.
  5. 5
    Skær agurk, løg og kød i skiver, og fyld bollerne.
  6. 6
    Drys karry henover, og server.

Tip!

Der er ingen standardopskrift på karry, men blandingen er typisk med gurkemeje, cayennepeber, koriander, hvid peber, muskat m.m.