Klumme: Vi mødes i Brugsen: Sammen gør vi en forskel

Kædedirektør i Brugsen Torben Andersen glæder sig til at byde os velkommen i det nye Brugsen og er stolt over igen at kunne sige: Vi mødes i Brugsen! 

 Mens Coop er igennem en større forandring, genopstår navnet og brandet Brugsen.
Brugsen, som vi kender som meget mere end blot en butik, favner Coops arv og historie og genskaber rammerne for Danmarks mest lokale nærbutikker gennem 150 år. Brugsen gør en forskel lokalt – i byen og på landet.
»Vi mødes i Brugsen« er vores måde at sige lokal forankring på. Når vi mødes i Brugsen, kan vi sammen holde liv i den lokale butik. Vi kan sætte flere lokale varer på hylderne, spare danskerne for tid i hverdagen og sikre et lokalt samlingspunkt, der skaber tryghed og stærke lokale fællesskaber. Vores butikker skiller sig ud ved at være mere end et sted, vi køber ind. Brugsen er i høj grad et sted, hvor vi mødes, snakker med vores naboer, og hvor alle kan være en del af fællesskabet og det lokale liv.

 

Vores butikker skiller sig ud ved at være mere end et sted, vi køber ind. Brugsen er i høj grad et sted, hvor vi mødes, snakker med vores naboer, og hvor alle kan være en del af fællesskabet og det lokale liv.
Torben Andersen, kædedirektør Brugsen

De første 11 Brugsen-butikker åbner i september og oktober, og i løbet af de kommende år vil der stå Brugsen på 330 butikker i hele landet. Brugsen er ikke en kæde med 330 butikker, men 330 lokale butikker, som er en del af den samme kæde. Alle Brugsen-butikker har adgang til det fulde Coop-sortiment med bl.a. Irmavarer, Änglamark, friskbagt brød fra BrødCooperativet og en meget høj andel af økologiske varer, men de vil hver især tilpasse sig deres respektive lokalområder og de lokale kunder og medlemmers ønsker og behov. Også her har vores 5000 medarbejdere en helt afgørende rolle i forhold til at drive butikkerne lokalt. De kender lokalområdet og ved, hvad kunderne og medlemmerne vil have, når de køber ind.
Alt dette betyder, at vi i den nye Brugsen-strategi arbejder med et stærkere prisprogram, en enklere og mere effektiv afhentning af f.eks. post og pakker, reduktion i madspild og flere lokale mad- og fællesskabende oplevelser. Alt sammen for at gøre en forskel i lokalområderne på landet og i byen.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i det nye Brugsen, og vi er stolte over igen at kunne sige til danskerne: Vi mødes i Brugsen!