Brie og blåskimmelost med frugt og ahornsirup
SNACKS OG TILBEHøR

Brie og blåskimmelost med frugt og ahornsirup

Fint ser det ud, og godt smager det. Nærmest som en lagkage af ost. Du kan også bruge andre oste, hvis du ønsker at skifte brie og blåskimmel ud. 
  • 6 Personer

Ingredienser

1 stk. Hel brieost ca. 400 g.
100 g blåskimmelost
1 stk. æble
1 tsk. citronsaft
1 håndfuld blå vindruer
4 spsk. ahornsirup

Sådan gør du

  1. 1
    Flæk brieosten på langs og sæt den på et serveringsfad.
  2. 2
    Løft den ene skive ost af.
  3. 3
    Rør blåskimmelosten blød og smør på den nederste skive brieost.
  4. 4
    Læg den anden skive brieost herpå.
  5. 5
    Skær æblet i bladtynde skiver, og vend det med citronsaft, så de ikke bliver brune.
  6. 6
    Kom æble skiver og druer på osten.
  7. 7
    Hæld ahornsirup henover og server.