Ung Mad fra Brugsen - se hele kogebogen
Husker du "Ung Mad fra Brugsen" - her er en oversigt over indhold og opskrifter:
Madpyramiden
Køkkenudstyr
Kort køkkenleksikon
Supper:
- Linsesuppe
- Bulgursuppe
- Grøntsagssuppe
Fisk:
- Torsketomatfad
- Torskerogn i porresauce
- Torsk i citronsauce
- Sesamfileter
- Koldt fiskefad
- Koldt muslingefad
- Røget makral i grønt
Kød - fjerkræ
- Frikadeller
- Farsbrød
- Pølsegryde
- Pariserbøf
- Oksegryde
- Lammekarry
- Chili con carne
- Grydesteg med grøntsager
- Svinekød i dildsauce
- Krydderhamburgerryg
- Nakkekam på små spyd
- Stegte kyllingelår
- Kyllingeleverpande
- Stegt kalkunbryst
Kartofler - grøntsager:
- Kartoffelmos
- Bagte kartofler
- Fransk kartoffelfad
- Kartoffelkage i ovn
- Krydret blomkål
- Karrykål
- Grøn gryde
- Grøntsagsbulgur
- Courgettefad
- Kinesiske grøntsager
- Grøntsagsterrine
- Ratatouille
Salater:
- Marinade
- Kartoffelsalat
- Harlekinsalat
- Broget salat
- Boghvedesalat
- Kina-rissalat
- Bønnesalat
- Hvidkålssalat
- Bønnespiresalat
- Ostekyllingesalat
Ris - pasta:
- Spaghettigryde
- Pasta al forno
- Pastafad med grøntsager
- Pilaffris
- Svamperisotto
- Tomatrisotto
- Pasta med muslingesauce
- Spaghetti med linsesauce
Madpandekager - piroger:
- Majspandekager
- Pandekagedej I
- Pandekagedej II
- Pandekager med grøntsagsfyld
- Pirogdej
- Ostepiroger
- Spinatpiroger
- Ostepandekager
- Kartoffelpiroger
Pizza - madtærter:
- Svampepizza med bacon
- Grøntsagspizza
- Spinatquiche
Æg:
- Grøntsagsrøræg
- Æg i kokotte
- Ostegratin med grøntsager
- Tortilla
Lune småretter:
- Landgangsbrød med kød
- Burger
- Fiskeburger
- Kalkunburger
- Indbagte hotdogs
- Butterdejspakker
- Landgangsbrød med pølse
- Fyldt vandbakkelsesstang
Toast - sandwich:
- Sandwichfyld
- Rogntoast
- Tomattoast
- Skinketoast
- Torskeleversandwich
- Fjerkræleverpostej
- Baconsandwich
- Skinkesalat
- Fyldt grovbrød
Bagning:
- Rugbrød
- Frugtbrød
- Snoet landbrød
- Grovflûtes
- Miniboller
- Pitabrød
- Indiske brød
- Sesamboller
- Appelsin-figenkage
- Krydderkage
- Gulerodstærte
- Chokoladeæblekage
Desserter:
- Chokolademousse
- Ymerrand
- Ferskner med hindbæris
- Hirsepandekager
- Nougatpærer
- Islagkage
- Hurtig frugttærte
- Fransk æbletærte
- Appelsinsalat
Diverse:
- Falafel
- Avokadodip
- Humus
- Tzatziki
"Ung Mad fra Brugsen" blev første gang udgivet i 1985. Versionen, du ser i galleriet, er 9. oplag, der blev trykt i 1990.