Rejecocktail

Konfirmationer, runde fødselsdage og sommerfester. Rejecocktailen var en klassiker i 80'erne. Genopdag retten, og prøv med servering i patentglas.
Rejecocktail
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Rejer

400 g reje
1 stk. salathoved
2 stk avocadoer
1 stk. mango

Dressing

2 dl. creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
4 spsk. ketchup
1 spsk. HP sauce
1 bundt dild
- salt
- peber
- limesaft
- tabasco

Pynt

4 stk tomater
- ærter

Sådan gør du

  1. 1.Skær/riv salaten i fine strimler, og fordel dem i fire glas.
  2. 2.Kom rejer, avocado og mango ovenpå salaten.

  3. 3.Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med limesaft og tabasco.
  4. 4.Fordel dressingen over salat og rejer, og pynt med ærteskud og tomater, der er skåret ud i fine tern.