Krabbe med nudler i ingefærbouillon

Anret nudler med krabbe i en skål og hæld den hede bouillon over ved servering.
Krabbe med nudler i ingefærbouillon
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk krabber
1.2 l. vand
1 stk. hønsebouillonterning, gerne økologisk
1 stk. ingefær, ca 5 cm
1 stk. lime
200 g nudler
- en lille håndfuld koriander
4 stk forårsløg

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med vand over til nudler.
  2. 2.Pil kød og rogn fra krabberne.
  3. 3.Kom vand og bouillonterning i en gryde og kog op.
  4. 4.Skræl ingefær og skær i mindre stykker.
  5. 5.Lad simre i 5 minutter.
  6. 6.Fisk ingefær op og smag til med limesaft.
  7. 7.Kom koriander heri.
  8. 8.Kog nudler efter anvisning på emballagen.
  9. 9.Afdryp og kom i fire skåle sammen med snittet forårsløg.
  10. 10.Kom krabbekød heri.
  11. 11.Hæld den hede bouillon over retten og server.