Fetadip med peberfrugt og valnødder
SNACKS OG TILBEHøR

Fetadip med peberfrugt og valnødder

En smørbar dip med en krydret smag af peberfrugt, ristede nødder og salt fetaost. Server den som dip til ristet brød, grønsagsstave eller grissini.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 spsk. olivenolie
1 stk. rød peberfrugt, i tern
1 stk. løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
50 g valnød
100 g feta, gerne blød og cremet
1 spsk. hvidvinseddike eller saften af ½ citron
1 tsk. tørret chili
- evt. salt

Sådan gør du

  1. 1
    Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker og blend det til konsistensen er blød og ensartet.
  2. 2
    Smag til med hvidvinseddike og evt. salt.
  3. 3

Tip!

Brug mandler i stedet for valnødder – det giver en mildere smag. Dippen smager skønt som smørelse på sandwich og rugbrødsmadder.