Klatkager med frugt

Har du rester af grød, så smid dem endelig ikke ud – de kan blive til lækre små pandekageagtige deller, som en del af morgenmaden.
Klatkager med frugt
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g afkølet havregrød
200 g moset frugt
3 stk æg

3 spsk. hvedemel
0.5 tsk. stødt kanel
0.5 tsk. bagepulver
0.25 tsk. fint salt
- smør eller olie

Sådan gør du

  1. 1.Rør alle ingredienserne sammen og lad blandingen trække 10 min.  Juster eventuelt konsistensen med ekstra mel eller mælk. Den skal være tyktflydende.  
  2. 2.Varm smør eller olie på en pande over middel varme og steg flere klatkager med hver 2-3 spsk. dej ad gangen, i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.   
  3. 3.Server klatkagerne lune.