Julescones

Dejlige scones til julen. Opskrift med nødder, abrikoser og tørrede figner.
Julescones
  • 8 Personer
  • 28 Minutes

ingredienser

1 dl. grofthakkede hasselnødder
1 dl. hakkede tørrede figner
1 dl. rosin
1 dl. hakkede tørrede abrikoser
2 dl. hvedemel
2 dl. rugmel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. olie
2 dl. mælk

Sådan gør du

  1. 1.Bland nødder, figner, rosiner og abrikoser med de tørre ingredienser.
  2. 2.Tilsæt sirup, olie og mælk, og arbejd det sammen til en dej.
  3. 3.Del dejen i to stykker, som formes til runde boller med en diameter på ca. 15 cm.
  4. 4.Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og skær et kors gennem bollerne.
  5. 5.Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter.
  6. 6.Lad bollerne køle lidt af, inden de spises.