Fugazza – argentinsk løgpizza
AFTENSMAD

Fugazza – argentinsk løgpizza

Denne pizza egner sig godt som tapas til et godt glas vin. 
  • 4 Personer

Dej

2 dl. lunken vand
25 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. olie
g hvedemel

Fyld

2 stk. ferske bøffelmozzarellaoste
2 stk. løg
2 spsk. olivenolie
2 tsk. tørret oregano
- salt og peber
1 spsk. frisk oregano

Sådan gør du

  1. 1
    Kom vand og gær i en skål og rør rundt.
  2. 2
    Tilføj de øvrige ingredienser til dejen og ælt sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel.
  3. 3
    Form dejen til en kugle og lad den hæve i en time.
  4. 4
    Læg et bagepapir på en bradepande.
  5. 5
    Tryk dejen flad på papiret. Dejen skal dog være tykkere end almindelig pizza. Mere som en deep pan pizza.
  6. 6
    Sæt ovnen på 225 grader.
  7. 7
    Skær osten i skiver og fordel over bunden.
  8. 8
    Skær løg i skiver og fordel over osten.
  9. 9
    Dryp olie henover og krydr med tørret oregano, salt og peber.
  10. 10
    Sæt pizzaen i ovnen. Bag gylden og gennembagt. Kik efter 15 minutter. Hvis farven er der, men bunden stadig ikke er bagt færdig, læg et bagepapir over pizzaen og skru ned for varmen.