SmerteSmerte / Se hele temaet

Kommentarer til galleriet

Hjertelidelser

Jeg vil mene i er helt galt på den, når i forbindelse med hjertelidelser, definerer ubehaget til venstre skulder og arm. Dette er en skrøne, da ubehaget lige så godt kan være i højre arm.
Jeg taler af erfaring. Pas på den gamle skrøne, og dermed falske tryghed.

- Anonym - 3. aug 2011 13:08

smerter

Jeg vil gerne give "anonym"skribent ret, da hjerteanfald kan være meget diffust i sine smerteudtryk. Man ser sågar nogle tro, at det er maveonder, og hjerteanfald kan sågar give smerter i begge arme samtidigt. Dette sidste var noget man son sygeplejeelev lærte i 70'erne som en differentialdiagnostisk mulighed, når man skulle spore sig ind på forskellige symptomer.
Selve galleriet er vel OK, da det sikert vil tale til nogele læsere som en mulig rettesnor ved evt dårligdom, derer behæftet med smerter.

- bfj - 3. aug 2011 13:29

Forebyg det!

Naturligvis er det et godt råd, at man skal opsøge sin læge, hvis en af disse symptomer melder sig på banen! Men endnu bedre - skal man huske at forebygge disse smerter fremfor at vente til det er for sent.
Dette er vores råd fra team www.bluelinemassage.com

- Jacob Heide Madsen - 3. aug 2011 13:59

smerter i lænd eller mellem skulderblade

Helt ærligt
Symptomerne nævnt under "smerter i lænd eller mellem skulderbladene"
er beskrevet meget uvidenskabeligt.
Der kan da være mange andre muligheder for sygdom , så at nævne 2 ting er for farligt.
Har der mon været en læge ind over denne artikel ???

- Ulla - 3. aug 2011 15:19

Hjertelidelse

Jeg oplevede at have en sovende fornemmelse i begge arme, ikke egentlig smerte. Det viste sig at være 2 blodpropper i hjernen.
Så ikke kun venstre arm er indikator for at noget er galt.

- Anonym - 4. aug 2011 07:56

Blodprop i hjernen

Det er korrekt at billedet kan være meget forskelligt.
På grund af en sovende fornemmelse i højre arm, begge ben og uklarhed i hovedet, konstaterede vagtlægen at der ikke kunne være tale om blodprop og uden yderligere undersøgelse/videresendelse til anden undersøgelse gav mig (fredag aften) besked på at gå til egen læge mandag.

Egen læge konstaterede straks: "Det er blodprop" og sendte mig videre i systemet.

Jeg har været heldig, men kontakter straks 112 hvis der bliver en næste gang.

- Anonym - 11. aug 2011 08:14

brændende fornemmelse i venstre overarm

jeg har en brændende fornemmelse i vestre overarm og det stråler med snurren ud i fingrene, jeg har samme brænden og svien i mellem skulderbladende, er det hjertet eller er det gigt, håber nogen kan sige det er gigt

- Anonym Inger Overgaard - 4. mar 2012 15:52

til "brændende fornemmelse i venstre overarm"

Hvis du er bekymret for dit hjerte, så få det dog undersøgt.
De smerter du nævner, kan dog også sagtens skyldes spændinger /(nerve i klemme?) i dine halsmuskler. Så bestil en tid hos din læge og lav nogle strækøvelser - gerne med lidt massage- af dine halsmuskler.

- Helene - 10. jun 2012 04:05

Ssmerter

Har mange sevie smerter og Helle korp

- Augusta Lundstrøm - 20. jun 2012 19:17

Ledsmerter

Jeg har i en periode på 4-5 uger haft slemme problemer med højre arm, den føles som om den er død og ikke vil bruges, men hvis den kort bruges gør det mega ondt, sammen med min lænd, det føltes unaturligt med de smerter, må dagligt stikke hoved ned mellem benene og prøve at strække den ud.. Og min bevidsthed svigter af og til?!:-/

- Christina - 12. aug 2012 00:24

lægmuskel

jeg har i periode 3-4 uger haft ondt i min højer lægmuskel det gør ondt hver gang jeg løber på det og jeg halder når jeg går på det og når jeg laver bevelser så gør det ondt og det blir være jeg har prøvet at slappe af men det går ikke væk

- jacob - 9. okt 2012 12:19

lægmuskel

Hej Jacob - Gå til læge, især hvis det ikke går hurtigt over. Jeg havde selv en skarp smerte i venstre læg da jeg gik på det, pludseligt opstået, usædvanligt. Jeg kunne få smerten væk ved at strække lægmusklen (fleks foden, tæerne mod skinnebenet), men smerten kom næste gang jeg satte min vægt på benet. Den dag hvilede jeg mit ben, fik det hævet op over hofterne (puder på fodskammel og sofaen) og gik ikke rundt på benet. Jeg tog også en aspirin sammen med mad.
Jeg var bekymret, at smerten kunne have forbindelse med blodsamling i en vene eller til et pår åreknuder på samme læg. Det var rart at få at vide af lægen, at det ikke var en blodprop i benet. M.h.t. åreknuderne gav lægen mig en henvendelse til årknudespecialist. (Hvis muligt, sørg for at bruge sådan en henvendelse i en klinik, som tilbyder de nyeste metoder såvel som den gamle operationsmetode til behandling af åreknuder.)
Mit problem viste sig at være en inkompetent vene i overbenet, som faktisk er årsagen til de to årknuder på underbenet. Jeg får venen lukket via en skånsom procedure om få uger. Jeg bruger i øjeblikket støttestrømpe på underbenet - især hvis jeg går/løber en tur: meget mere behageligt end uden støttestrømpe.
Jeg håber, det går bedre med din ben - Opsøg altid lægen med uforklaret pludseligt opstået smerte (dog ikke bagatelsmerte).
Venlig hilsen

- Kathleen - 9. okt 2012 16:00

Dit livs værste hovedpine

Jeg gik med en slem hovedpine og var småsnottet, sov 15-18 timer i døgnet var blevet fyret fra mit gamle job fordi jeg ikke kunne varetage mine funktioner, var begyndt at drikke og tage kokain for at tage smerterne psykisk og fysisk. Det endte med at jeg faldt i min opgang og slog hovedet ned i trappen. Man fandt så ud af, at udover at jeg fik en hjerneblødning af faldet, at der faktisk sad en svulst på 4 cm. Tag din vedvarnede hovedpine alvorligt.

- Martin - 10. okt 2012 20:24

Stress- depression

Jeg vil dog sige at disse symptomer kunne være tegn på stress eller depression. Depression er en ond cirkel. Hvis man f.eks går og tror man har kræft, er det klart at man ikke har det godt. det kunne være spænding i skuldre, nakke, hals, trykken eller stikken for brystet, ondt i nyre, oppustet mave eller ondt i maven.

- Simon - 11. dec 2012 23:30

"Dette sidste var noget man

"Dette sidste var noget man son sygeplejeelev lærte i 70'erne som en differentialdiagnostisk mulighed, når man skulle spore sig ind på forskellige symptomer."

Du lærer det samme anno 2013. Angina Pectoris. Men du snakker vel bare som du har forstand.

Mvh en sygeplejestuderende.

- Keith K - 25. jan 2013 01:29

Ksn ikke gå ordentlig

Har sidet stille og ikke haft den store bevæglighed da mit arbejde ikke kræver så meget. Er taxavognmand og har værret det i 12 år, de sidste par et det gået op for mig at jeg har et problem, kan ikke løbe overhovet og min gå gang er heler ikke normal. Har ikke ondt nogen steder overhoved?

- Berzat - 25. jan 2013 17:09

Snurren & sove fornemmelse i venstre side af kroppen

Jeg har snurren og sovende fornemmelse i venstre arm og underben / fod, besvimede i fredags men var ved bevistheden, gjorde det pga lavt blodtryk, hjerte er fint (blev målt) er det min psyke der spiller ind over at jeg blev forskrækket over det det skete eller hvad?
De kunne ikke finde noget på mig!
(Jeg er 26 år) og spiser sundt/ ryger og drikker IKKE!!

- Nana - 12. feb 2013 12:51

Keith K

Det er vist dig, der snakker som du har forstand - til.

bfj udtaler sig udelukkende om noget, vedkommende har sikkert kendskab til, nemlig hvad der indgik i sygeplejerskeuddannelsen i 1970'erne. bfj skriver intet om, hvorvidt det indgår eller ikke indgår i uddannelsen i dag.

En person, som var under sygeplejerskeuddannelse i 1970'erne, kan meget vel i dag være i arbejde i en branche, som intet har med sygeplejerskefaget at gøre. Er det tilfældet vil vedkommende næppe have nogen som helst viden om, hvad der indgår i sygeplejerskeuddannelsen i dag, og i så fald er det særdeles på sin plads ikke at udtale sig om det.

Bortset fra det så kan en langsomt tiltagende smerte mellem skulderbladene eller andet sted langs rygraden være tegn på en bristet aneurisme. Kommer der snurren i hænderne og kraftesløshed, skal man snarest have fat i hjælp. Jeg fik en blødning i niveau C6/C7 og fik en nabo til at køre mig på skadestuen. Efter at jeg kom derind, satte lammelser ind og jeg blev lammet fra halsen og ned. Venstre hjertekammer og venstre lunge var også lammet kortvarigt. 6-8 timer senere begyndte de værste lammelser at fortage sig, men jeg har stadig lammelser i venstre side og mit hjerte er skadet som efter en blodprop.

- Maja - 13. feb 2013 08:31

Ondt

Hej jeg kom lidt sent afsted til bussen og begyndte og løbe da jeg pludseligt kunne mærke noget der stak helt vildt og kunne næsten ikke trække vejret. Det var i midten under brystkassens og ryggen nu hver gang jeg rejser mig op kan jeg mærke noget der ligesom om det stikker

- Armin Fajkovic - 20. feb 2013 13:23

Ondt om morgenen

Hej
Jeg har røget i ca 12 år og er for et halv år siden taget E-smøgen i brug, men har på det sidste rigtig ondt i ryggen der hvor lugerne sidder, især i den ene side, og det sker kun om morgenen når jeg skal stå er der en speciel forklaring på dette ?
På forhånd tak

- Ghazanfar - 1. sep 2013 04:29

Smerter i benet

Opdagede for en måneds tid siden, at mit højre knæ var meget hævet. Gik til læge, som sagde, at det nok gik over igen, og at det ikke var en blodprop. ...

Efterfølgende er hævelsen forsvundet, men der er stramhed og smerter ved bevægelse ... Og særlig slemt ved gang på trapper?

Hjælp, please. :)

- Esther - 18. sep 2013 16:00

Det er bare angst. Misvisende

Det er bare angst.
Misvisende propaganda, uden hold i virkelighedens MEDICINALINDUSTRI.
Hvorfor gøre opmærsksom på ovenstående, når ethvert af de symptomer afvises som bare værende angst, indtil du ligger uhelbredeligt syg. Måske skulle du tage en pille.
Jeg holder mig langt væk fra læger og hospitaler. MEn en sjælden gang imellem i hvert årti, havner jeg alligevel ved en fejl på skadestuen med smerter i brystkassen, hævelser i knæet, udfald a verbal kognition, eller hoste der har varet i årevis. Men ... Det er jo bare psykisk. Det er ikke lungebetændelse, allergi eller noget mere krævende at udrede, det er bare angst. Også når man har haft et angstilfælde som ung, gået på kursus for ti år siden, ved hvad det er, og aldrig har haft et angstanfald siden.

- Røskva - 30. sep 2013 11:33

hjælp smerter i 3 dage

Hej,
Jegskrver nu fordi jeg ikke ved hvad jeg skal stille op med min smerter som jeg har oplevet i 4 dage nu. Smerterne er der konstant. Der er tale om venstre side af baghovedet lige inden nakken starter og så ved siden af den knogle om bag øret. Det er sådan at jeg kan mærke n kugle agtig og stedet er ømt og må ærlig indrømme at smerten ikke forsvinde. Selvom jeg prøver at tag 1x ibuprofen 3 gange dagligt samt 2x paramol 3 gange dagligt. Jeg kan knap nok sove godt og når jeg endlig er faldt i søvn er jeg oppe igen pga smerten. For 2 dage dage siden kontaktede jegvagtlægen og jeg fik besked om at jeg skal tage de overnævnte smertestillende samt holde øje med min feber. Hvis dette skulle opstå. Jeg har ikke feber da den blev målet på 37.8. Jeg sidder nu tilbage med utrolig meget smerte og jeg ved bare ikke hvad jeg skal stille op med. Jeg vil høre om der er nogen derude der kan komme med en evt.forklaring eller har oplevet noget ligende.

PS: Der skal siges at jeg lider af mgræne. Men denne smerte kan ikke samlignes med migræne. Da den nuværnde smerte beskrives ømt,varm,kugle, sviende samt en enkeltgang med opkastning. Og sm nævnt at smerten ikke går over, den er der konstant

På forhånd tak og jeg ser frem til at høre fra jer.

MVH
Sibs :-(

- sibs - 26. okt 2013 01:32

spørg!!!

Til alle dem der skriver ind om de har ondt vil jeg gerne give tre forslag

Gå til egen Læge

Ring og snak med de super søde og kompetent sygeplejersker i akut telefonen 1813

Eller prøv en frys

Hvis man ikke har tillid nok til sin Læge at man ikke tør ringe og tage en telefon eller for dem der har muligheden en e konsultation så bør man skifte Læge
Ting der bekymre og irritere som smerter gør kommer til at fylde også negativt over for demviVi elsker højest så heller spørg en fag person en gang for meget end en gang for lidt

- Anne - 27. okt 2013 12:41

Kommentar

Jeg synes det lyder som om mange her ikke lytter til deres krop og glemmer at søge lægehjælp, når de har smerter, de ikke kan forklare.
Selve artiklen her, kan godt virke temmelig skræmmende, for hvor tit får man ikke ondt hist og pist!

- Helen - 2. nov 2013 14:20

meget slem hovedpine

hej jeg er en pige på 13 år jeg er kommet flere gange hjem fra skolen fordi jeg har meget slem hovedpine det er lige over venstre øje og det gør så ondt at jeg sidder og græder af smerter mit venstre øje hæver og bliver rødt jeg har også været til lægen den første læge sagde det var migræne men så gik vi til en anden læge de sagde at jeg havde bihulebetændelse nu er det blevet ved i næsten i et år og jeg er bange for at det er alvorligt.

- Amanda - 7. nov 2013 18:29

Et råd til Amanda

Amanda, jeg tror ikke du har noget farligt, men jeg synes dine læger har ikke været omhyggelige. Man får mig bekendt ikke et rødt hævet øje af migræne, og hvis det var bihulebetændelse, som jo godt kan give øjenproplemer, ville du vel være blevet behandlet mod den i løbet af det år du nu har lidt af hovedpinen! Det lyder også mere som om dine smerter kommer i anfald, det gør bihulebetændelse ikke.

Lad dine forældre presse på, så du kan henvises til en neurolog. Der findes sjældne former af svær hovedpine som den enkelte praktiserende læge nok aldrig møder i sin praksis og derfor ikke tænker på, men en neurolog kan finde ud af hvad du fejler, og hvordan det kan behandles. Det er jo synd at du skal gå med bekymringen og få dine ungdomsår ødelagt af uafklaret hovedpine.

- Sibylle - 24. nov 2013 01:59

Misforståelse

Hvordan kan så mange misforstå idéen her.
Det er ikke en diagnoseliste, der f.eks. siger, at har du ondt i armen, har du en blodprop. Der står heller ikke, at det ikke også kan være en blodprop, hvis man har ondt i højre arm.
Idéen er selvfølgelig, at de her symptomer skal få én til at gå til lægen, fordi det er symptomer på noget, der kan være farligt. DET ER IKKE EN FACITLISTE. Selv sygeplejersker og andet sundhedspersonale falder i fælden. I burde være klogere.

- Anja Schmidt - 2. jan 2014 17:08

Næsten ligeså dum, som de

Næsten ligeså dum, som de lister ekstrabladet disker op med. Rigtig godt dårligt arbejde

- Mads - 27. jan 2014 18:38

Smerter ved blodprop i hjertet

For nøjagtigt 1 år siden fok jeg en blodprop i hjertet. Jeg havde dagene op til ikke haft smerter i hverken arm eller andre steder, det der fik mig til at gå til lægen onsdagen d. 13,2,13 var trykken for brystet, Det eneste der kunne indikerer noget. Jeg blev kørt til Rønne hospital og der kunne de konstaterer at der var en blodprop. Jeg blev fløjet til Rigsholpitalet og blev undersøgt, det viste sig at jeg havde 5 store forsnævringer i højre aorta og to i venstre side. Det blev til en dobbelt bypass operation der varede næsten 7 timer, så det er ikke altid der er smerter i arme eller nogle andre steder. Højre ben fra knæ til hæl blev "sprættet" op så man kunne tage en åre til brug for operationen. PS. Nu får jeg en masse piller som alle de andre der har været i samme situation, men efter omstændighedderne har jeg det godt nu.

- Kim Ulf - 12. feb 2014 18:53

smarter bag højre øre

Hej
Jeg har så slemme smerter bag mit højre øre. det kommer i jag, men er tiltaget og næsten konstant. det gør MEGET ondt. jeg har aldrig prøvet en ligende smerte. jeg har ikke feber.
hilsen

vibe

- vibe - 22. apr 2014 11:09

Smerter bag venstre øje

Kære Vibe

Opsøg en neurolog. Det kan være horton du har. Tjek på nettet og snak med din læge.

- Rosen - 1. maj 2014 08:18

Smerter i højre armhule

Jeg har i perioder dyrke stikkende smerter i højre armhule. Har hidtil troet det Stammede fra min skulder, som jeg havde betændelse i for 6 år siden, og efterfølgende har jeg ikke kunnet løfte armen særlig højt. Min akupunktør siger det ikke kan være fra skulderen, at det kommer indefra, kan være fra nyrerne og at jeg skal gå til min læge og blive skannet. Min læge slår det lidt hen og siger jeg må komme en dag når smerten er der. Hvad kan det være - jeg er selvfølgelig bekymret for hjertet, jeg er 72 år.

- Lissi - 9. jun 2014 15:57

Trykken/sovende fornemmelse

Hej
Jeg har døjet med trykken/sovende fornemmelse i tindingen på venstre side af hovedet. Jeg døjer med svimmelhed til dagligt. Jeg er blevet undersøgt for blodprop og det er udelukket. Jeg er bekymret, da lægerne bliver ved med at sige at det er angst/stress. Jeg er ikke i tvivl om der er noget andet, da det gør ondt når jeg trykker mig selv på siden.

Med venlig hilsen Jay

- Jay - 9. aug 2014 19:03

stærke smerter i benene

jeg har frygtelige stærke smerter i begge mine ben, de kan næsten ikke bære mig mere, jeg vejer 84 kg og er 180 cm høj er 52 år. har fået en dese operation i 2007. jeg får dagligt mange smertestillende piller dem med rød trekant og alligevel gøre det meget ondt, jeg er ved at opgive det hele efterhånden, hvad kan der være galt

- Hans Schønemann jensen - 23. sep 2014 00:08

Trykken og brandene smærte fra venstre bryst

Hej jeg skriver da jeg vil hør hvad det kan være galt, i en måndes tid har jeg haft stikken og trykken fra venstre bryst og for par dage siden begynde det at trække ud i venstre overarm og var og var ved læge og fik taget en EHG og den var fin og fik afvise det kunde være bryst kramper, men Idag er det så begynd at komme igen den trykken og nu er en brandene smærte begynd også der hvor det trykker fra venstre side par cm meter under brystet, den trykkene er ikke så slæm men den brandene smærte er trals hvad kan det være?

- Daniel Hansen - 12. nov 2014 14:11

Trykken og brandene smærte fra venstre bryst

Hej Daniel
Jeg har haft det samme i mange år, det er for meget mavesyre evt. kan det være spiserørsbrok, det er træls men du kan prøve om du kan få din læge til at give dig en recept på Lansoprasol , så er jeg sikker på det hjælper, og så spar på kaffen

hilsen
Hans

- Hans S jensen - 13. nov 2014 00:28

nyrerne

Kan ikke forstå jeg har så ondt nyrerne ,og har haft det i mange år.Har en 6cm cyse på højre nyre,har det noget at sige mon?.ed Venlig hilsen Hanne Kristensen.

- hanne kristensen - 22. nov 2014 15:53

negativ

hvis du har ondt er det fordi

du er et svagt menneske, lidelse er svaghed og

sygdom.! det drejer sig kun om en ting her i verden

at trives*' trives du ikke så mistrives du af den ene

eller anden grund en smerte er udifinerbar mangfolding, fysisk og phykisk ondt
jeg har ondt i sjælen men en sund krop.
hvad er værst? det induviduelt du kan tage
smertestillende for en fysisk smerte? men hvor
længe ? jeg har lige mistet 1 hundehvalp idag
og en er syg og svag! det gør ondt! så græder jeg
efter jeg har grædt har jeg ikke nær så meget lidelse
og smerte inde i min sjæl men smerten er der stadig
i en forandret latent ny version.
livet er en lang smerte .
det er smertefyldt fra start til slut
planeten jorden er både paradis
og helvede,

- liv smerte død (lykke?) - 19. apr 2015 22:02

akupunktur

Jeg går til akupunktur, har fået 4 behandlinger, den sidste behandling jeg fik, fil jeg så ondt at de stoppede behandlingen, da den var halv færdig. Nogen dage efter får jeg ondt i begge mine knæ, som forsvinder når der er gået nogen dage. Jeg får akupunktur for svimmelhed og uro i mine ben om aftenen. Hvad skyldes det?

- Bent Nielsen - 10. maj 2015 13:40

Smerte i armen

Det hele starte da jeg var ned hos min læge for at få en blodprøve. Da jeg kom hjem efter jeg havede været hos lægen og i skole, havede jeg voldsomt ondt i armen der hvor jeg var blevet stukket. Jeg trode at jeg kun vil havede ondt i noget tid, fordi at blodet lige skulle lappe hulet der hvor jeg var blevet stukket. Men dagen efter havder jeg stadig voldsomt ondt der hvor jeg var blevet stukket. Og dagen efter begyndte jeg at få ondt oppe hved skuldren. Der er gået 7 dage efter jeg har været til læge, og jeg har stadig voldsomt ond der hvor jeg hvar blevet stukket og hved skuldren. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg kan ikke sovet på grund af jeg har så ondt, og jeg skal først til læge om 7 dage. Pless hjælp mig

- Kasper - 12. maj 2015 22:58

Venstre arm

Jeg har meget ondt i venstre arm kan ikk løfte den .
Dem er rød forskellige steder og op hævet og det trækker op til albuen , og så brænder det ..
Hilsen Jette Æbelø.

- Jette æbelø - 22. jun 2015 18:07

Gå dog til læge!!

Jeg må indrømme, at jeg er en smule chokeret over alle dem, der her i kommentarerne beskriver langvarige problemer med smerter, men tilsyneladende ikke har gjort noget ved det!
GÅ NU TIL LÆGE - både for jeres egen og for jeres pårørendes skyld.
I majoriteten af tilfældene vil I få at vide, at I ikke fejler noget som helst alvorligt, og de få, der viser sig at have noget mere alvorligt, vil blive taget hånd om og behandlet.
Der er ingen af vi øvrige kommentatorer, der har mulighed for at stille en diagnose, ud fra en personlig, subjektiv beskrivelse.

Hvad angår stikkende smerter i fødder og ben, så kan det være nervebetændelse, der skyldes noget så banalt som mangel på B12-vitamin. Jeg har selv haft det, og det er yderst smertefuldt - men ikke farligt.
Behandlingen er simpel, med enten tabletter eller injektion.

- Annelise - 3. aug 2015 10:32

I har vist haft besøg af

I har vist haft besøg af sætternissen, for hvad har gin og tonic, agurk og peberrod at gøre med 7 smerter der ikke bør ignoreres?????

- Helle - 7. okt 2015 08:41

henvisning til artikel om smerter

Ved siden af et foto af en person der tilsyneladende har stærke smerter over lænden er en ramme om en sort tekst - som først kunne se ud som om den hørte til fotoet. En opremsning af mange forskellige urter - gav de mon smerter som ikke skulle ignoreres? ? Nåeh nej, det var urter som kunne sættes til fx gin - og "her er så 6 andre opskrifter" . Ja-ja, selvfølgelig skal man læse hele teksten før man drager konklusionen, men jeg synes denne tekst var anbragt noget uheldigt!

- kirsten gad - 7. okt 2015 10:18

Smerter og hjerte- karsygdom

Det er IKKE en skrøne, som et indlæg påstår, at tegn på blodprop i hjertet bl a. giver smerter i venstre skulder/arm. Det er de klassiske brystsmerter med udstråling til venstre arm, når man får en blodprop i hjertet. MEN der er også en procentdel af befolkningen, der oplever andre former for smerter i højre side eller ryggen.

- Sissel Kielsholm Sonne - 7. okt 2015 13:22

ondt i arm

når jeg drikker eller spiser får jeg en varme og prikkene i venstre arm. det har været sådan i nogle dage.

- henrik - 28. nov 2015 21:18

nervebetændelse

For en år siden fik min mand konstateret

nervebetændelse i sin ben er der kommet nye ting frem for at det kan blive bedre, for nu er det rigtig slemt med fald. Håber der er noget nyt.
Med venlig hilsen Sylvia Madsen.

- Sylvia og Svend Madsen - 2. dec 2015 19:19

8...

Lommesmerter

- Janus Rokkjær - 19. feb 2016 18:13

Kommenter galleriet

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Sundhed/Tema

Temaet  Smerte