Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
AFTENSMAD

Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb

Bacon gør alting lidt lækrere. Her i selskab med friske kammuslinger og pasta i cremet sauce.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g pasta, bånd eller spaghetti
300 g kammusling
200 g bacon
- tandstik
- olie
1 dl. vand
4 spsk. flødeost
3 dl. frosne ærter
1 stk. fed hvidløg
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen.
  2. 2
    Dup kammuslingerne tørre.
  3. 3
    Del baconskiverne lige over.
  4. 4
    Rul bacon omkring hver kammusling, luk med tandstikkere.
  5. 5
    Svits kammuslingerne i olie på en pande.
  6. 6
    Vend rundt, så baconen bliver sprød og får farve.
  7. 7
    Tag baconskiverne op.
  8. 8
    Kom vand og flødeost på panden, og pisk osten ud i vandet.
  9. 9
    Kom ærter og revet hvidløg heri og lad simre 2 minutter.
  10. 10
    Smag til med salt og peber.
  11. 11
    Vend nykogt pasta heri og server med kammuslinger.