Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | pasta, bånd eller spaghetti |
300 g | kammusling |
200 g | bacon |
- | tandstik |
- | olie |
1 dl. | vand |
4 spsk. | flødeost |
3 dl. | frosne ærter |
1 stk. | fed hvidløg |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Kog pastaen.
-
2Dup kammuslingerne tørre.
-
3Del baconskiverne lige over.
-
4Rul bacon omkring hver kammusling, luk med tandstikkere.
-
5Svits kammuslingerne i olie på en pande.
-
6Vend rundt, så baconen bliver sprød og får farve.
-
7Tag baconskiverne op.
-
8Kom vand og flødeost på panden, og pisk osten ud i vandet.
-
9Kom ærter og revet hvidløg heri og lad simre 2 minutter.
-
10Smag til med salt og peber.
-
11Vend nykogt pasta heri og server med kammuslinger.