Svinemørbrad med bacon og gremolata
- 6 Personer
ingredienser
2 stk. | svinemørbrad |
- | salt og peber |
2 stk. | pakker back bacon eller alm. bacon |
2 stk. | økologiske citroner |
1 dl. | hakket persille |
1.5 kg | små kartofler |
500 g | grøn bønne |
500 g | broccoli |
6 spsk. | olie |
3 spsk. | hvidvinseddike |
3 spsk. | Dijon-sennep |
3 spsk. | honning |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Drys mørbraderne med salt og peber.
-
3Læg et stykke bagepapir på en bradepande.
-
4Læg baconstykkerne ved siden af hinanden, så de netop rører hinanden.
-
5Drys gremolata på baconen og læg mørbraden på baconen.
-
6Rul nu baconen rundt om mørbraden, så du har en rulle.
-
7Gentag med den anden mørbrad.
-
8Steg rullerne midt i ovnen i ca. 25 minutter.
-
9Kom kartoflerne over i en gryde med koldt vand og lad dem koge i ca. 15 minutter.
-
10Ordn bønnerne og skær broccoli i buketter.
-
11Kom bønner og broccoli i en gryde og kog dem møre i 3 minutter.
-
12Afdryp.
-
13Bland olie, eddike, sennep og honning sammen i en skål og vend grøntsagerne i.
-
14Smag til med salt og peber.
-
15Skær mørbraden i »klodser« eller skiver og server med kartoffelsalat.