Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | små lammeculotter |
- | salt |
- | tørret chiliflage |
4 stk. | blade rødkål |
1 spsk. | Rød balsamico |
- | korn fra ¼ vaniljestang |
1 tsk. | sukker |
2 stk. | store håndfulde blandede salatblade |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Rids kødets fedtkant, krydr med salt og lidt chili og stil det på et ildfast fad smurt med lidt olie.
-
3Steg kødet i 12 minutter, og tag ud.
-
4Skær kål i strimler, og svits i olie på en pande.
-
5Kom balsamico, vaniljekorn, sukker og lidt salt på panden.
-
6Svits sammen i 3-4 minutter.
-
7Sluk, og lad kålen køle helt af.
-
8Vend kålen med salat og server til lammeculotten.