Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat
AFTENSMAD

Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat

Vanilje er et krydderi, vi ofte bruger i bagning, men vaniljen kan meget mere end det. Som fx her, hvor vanilje og balsamico bliver til en slags glace på panden med rødkål. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. små lammeculotter
- salt
- tørret chiliflage
4 stk. blade rødkål
1 spsk. Rød balsamico
- korn fra ¼ vaniljestang
1 tsk. sukker
2 stk. store håndfulde blandede salatblade

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Rids kødets fedtkant, krydr med salt og lidt chili og stil det på et ildfast fad smurt med lidt olie.
  3. 3
    Steg kødet i 12 minutter, og tag ud.
  4. 4
    Skær kål i strimler, og svits i olie på en pande.
  5. 5
    Kom balsamico, vaniljekorn, sukker og lidt salt på panden.
  6. 6
    Svits sammen i 3-4 minutter.
  7. 7
    Sluk, og lad kålen køle helt af.
  8. 8
    Vend kålen med salat og server til lammeculotten.