Farsbrød med tortellinisalat
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | hakket oksekød 10% |
1 stk. | æg |
1 dl. | havregryn |
2 stk. | løg |
2 stk. | gulerødder |
1 tsk. | tørret ingefær |
2 spsk. | sojasauce |
125 g | bacon i skiver |
2 stk. | pakker tortellini fyldt med tomat og ost eller spinat og ost |
6 stk. | tomater |
1 stk. | courgette |
1 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | citronsaft |
- | basilikum |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Kom æg og havregryn i en skål.
-
3Riv løg og gulerod fint heri.
-
4Rør blandingen med ingefær og sojasauce.
-
5Rør til sidst kødet i, så farsen er fuldstændig sammenblandet.
-
6Form farsen til et brød og læg det i en smurt ildfast form.
-
7Læg skiver af bacon på og fold baconen ind under farsbrødet.
-
8Sæt kødet i ovnen i 45 minutter.
-
9Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
-
10Hak tomater og courgette og vend dem med olie og citron i en skål.
-
11Vend pastaen i, og krydr med lidt salt og peber.
-
12Server farsbrød i skiver med salaten og et drys basilikum.