Farsbrød med tortellinisalat
AFTENSMAD

Farsbrød med tortellinisalat

Farsbrød med ingefær og soja giver gammeldags forloren hare kamp til stregen. Smager også dejligt koldt dagen efter.
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g hakket oksekød 10%
1 stk. æg
1 dl. havregryn
2 stk. løg
2 stk. gulerødder
1 tsk. tørret ingefær
2 spsk. sojasauce
125 g bacon i skiver
2 stk. pakker tortellini fyldt med tomat og ost eller spinat og ost
6 stk. tomater
1 stk. courgette
1 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
- basilikum
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Kom æg og havregryn i en skål.
  3. 3
    Riv løg og gulerod fint heri.
  4. 4
    Rør blandingen med ingefær og sojasauce.
  5. 5
    Rør til sidst kødet i, så farsen er fuldstændig sammenblandet.
  6. 6
    Form farsen til et brød og læg det i en smurt ildfast form.
  7. 7
    Læg skiver af bacon på og fold baconen ind under farsbrødet.
  8. 8
    Sæt kødet i ovnen i 45 minutter.
  9. 9
    Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  10. 10
    Hak tomater og courgette og vend dem med olie og citron i en skål.
  11. 11
    Vend pastaen i, og krydr med lidt salt og peber.
  12. 12
    Server farsbrød i skiver med salaten og et drys basilikum.