Nem og lækker konfekt - sprøde spelttoppe med Sena Bakiral
Opskriften er udviklet af kageblogger Sena Bakiral (cakeliving.com)
Konfekt (ca. 20-30 stk)
270 g mørk chokolade 70%
1 spsk smør
3 spsk honning
1 nip salt
¼-½ tsk kanel (smag til)
Reven skal af ½ appelsin
200 g spelt flakes, Urtekram
50 g tranebær eller rosiner
50 g mandelsplitter
Smelt chokolade og smør over vandbad eller mikroovn. Tilsæt honning/sirup, salt, kanel og appelsinskal.
Bland speltflakes, tranebær og mandler i en skål. Hæld den smeltede chokolade over og rør det hele godt sammen til en samlet masse. Du må godt være lidt hårdfør.
Læg klumper af massen på bagepapir og lad det sætte sig i køleskabet i cirka 10 minutter.
Drys dem med kakao.
Opbevar toppene i en lukket beholder på køl.