Zeppelinere
AFTENSMAD

Zeppelinere

Den spiselige zeppeliner er en kartoffelbolle fra Litauen. Zeppelinere fyldes typisk med kød eller grøntsager og spises som tilbehør. 
  • 0 Personer

Ingredienser

1 kg skrællede, revne, melede kartofler
4 stk. kogte kartofler

Sådan gør du

  1. 1
    Læg de revne kartofler i et tyndt stykke lærred, pres væsken ned i en skål og lad den hvide stivelse samle sig på bunden.
  2. 2
    Hæld vandet fra, og bland stivelsen med de revne kartofler.
  3. 3
    Riv de kogte kartofler helt fint og bland dem i massen sammen med salt.
  4. 4
    Tag et par skefulde af massen, og bred den ud på størrelse med et ølkrus.
  5. 5
    Læg en klat fyld i midten og saml dejen, så den får facon som en zeppeliner.
  6. 6
    Kog dem ca. 30 minutter, mens der røres af og til.