Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder
AFTENSMAD

Lynstegt oksekød med bønner og cashewnødder

En nem pastaret med gods i fra kød, bønner og nødder. Skal retten være vegetarisk, kan du droppe kødet til fordel for en ekstra håndfuld bønner.
  • 4 Personer
  • 15 Minutes

Ingredienser

200 g fuldkornspasta
750 g grøn bønne
3 stk. møre bøffer
1 spsk. olie
1 spsk. sojasauce
3 spsk. tør vermouth
4 spsk. cashewnød

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt pastaen over efter anvisning.
  2. 2
    Kog bønnerne i letsaltet vand 1 minut.
  3. 3
    Tag op og afdryp.
  4. 4
    Skær kødet i mindre skiver og lynsteg i olie på en pande.
  5. 5
    Lynsteg nu bønnerne på panden indtil de får lidt velsmagende farve.
  6. 6
    Hæld sojasauce og vermouth over og lad koge op.
  7. 7
    Vend kød og bønner på panden.
  8. 8
    Drys nødder over og server til pastaen.