Crostini med laks og chilirejer
- 4 Personer
ingredienser
300 g | pillede rejer |
1 stk. | mild rød chili |
2 stk. | fed hvidløg |
3 dl. | olie |
1 spsk. | vodka |
1 stk. | stort flutes |
1 spsk. | friskhakket basilikum |
100 g | røget laks |
Sådan gør du
-
1Optø rejerne og afdryp, hvis du bruger frosne rejer.
-
2Hak chili og hvidløg meget fint, og svits det i olie i en gryde.
-
3Hæld vodka på og tag gryden fra varmen.
-
4Vend rejerne med den varme olie.Lad stå i 5 minutter.
-
5Skær flutes i 2 cm brede skiver, og rist dem let.
-
6Kom lidt olie fra rejerne på brødskiverne.
-
7Vend rejerne med basilikum.
-
8Skær laksen i mindre stykker og kom laks og rejer på brødskiverne.
Tip!
TIP:Velsmagende hapser til et glas vin