Redaktionen anbefaler






300 g | brombær eller hindbær |
2 spsk. | flydende honning |
150 g | havregryn (gerne en blanding af fin- og grovvalsede) |
3 dl | mælk |
2 | æg |
1 tsk. | salt |
40 g | mandler (finthakkede) |
1 tsk. | stødt kardemomme |
- | citronskal |
20 g | smør (i små tern) |
- | mandler (grofthakkede, til drys) |
- | bær (til servering) |
1 | æble (skrællet og skåret i tern) |
Prøv dig frem med andre typer frugt (fx æble, pærer eller blommer). Juster mængden af honning, alt efter hvor sød frugten er. Prøv også forskellige typer kornflager i den bagte grød i stedet for havregrynene - bygflager, rugflager eller speltflager fungerer godt og kan bidrage med forskellig tekstur og smag.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10