Kokospandekager med ananassalsa
- 6 Personer
- 35 Minutes
Pandekagedej
200 g | hvedemel |
3 spsk. | sukker |
0.5 tsk. | natron |
0.5 tsk. | salt |
3 stk. | æg |
1.75 dl. | kokosmælk |
lidt | saft og revet skal af 1 økologisk lime |
Ananasfyld
3 stk. | ananas i små tern |
1 spsk. | sukker |
1 stk. | saften af 1 lime |
Pynt
- | Cremefraiche eller græsk yoghurt |
- | kokosmel |
Sådan gør du
-
1Bland hvedemel, sukker, natron og salt i en skål. Pisk æggene sammen. Lav en lille fordybning i midten af melblandingen og hæld æggene heri. Pisk æggene ind i melet og tilsæt kokosmælk gradvist så dejen bliver jævn og uden klumper.
-
2Pisk limesaft og –skal i og lad dejen hvile tildækket i 10-15min.
-
3Varm en lille pande op og steg små pandekager (ca.2 spsk. dej af gangen) ved middel varme 1-2 min på hver side til de er gyldne.
-
4Vend imens ananasternene sammen med sukker og limesaft og lad dem trække mindst 15min inden servering.
-
5Server kokospandekagerne lune, sammen med ananassalsa, cremefraiche og evt. et drys kokosmel.
Tip!
Vil du have endnu mere kokossmag, så drys hver pandekage med lidt kokosmel på toppen, lige når dejen er kommet på panden, inden den endnu har sat sig.