Vegetarisk wokret med vandmelonskal
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | vandmelonskal (den hvide del) |
350 g | broccolistokke |
2 spsk. | hvidløgsolie |
100 g | Rødløg i skiver |
10 g | hvidløg |
20 g | frisk ingefær |
100 g | gulerødsskræller |
10 g | finthakket saltet citronskræl |
1 håndfuld | frisk basilikum |
2 dl. | kokosmælk |
1 tsk. | karry |
2 spsk. | æbleedikke |
lidt | ristede saltede peanuts, hakkede |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Skær vandmelonskallen i aflange skiver. Broccolistokkene skæres i kvarte, tynde skiver og svitses af på panden i hvidløgsolie sammen med rødløg, hvidløg, ingefær og chili. Vandmelonskaller, gulerods- og citronskræller samt basilikum kommes i en skål. Heri blandes de svitsede grøntsager.
-
2Kokosmælk kommes herefter på panden og nedkoges sammen med karry. Herefter kommes det i skålen. Det hele blandes sammen, tilsættes æbleeddike og tilsmages med salt og peber. Lethakkede peanuts kommes på til slut.