Små browniebarer - med mælkechokolade & nødder
- 8 Personer
- 60 Minutes
Ingredienser
125 g | rørsukker |
100 g | ahornsirup |
175 g | smør |
0.25 tsk. | fint salt |
3 stk | æg |
75 g | hvedemel |
125 g | blandede nødder, fx pecan, peanuts eller mandler |
- | lille drys havsalt |
225 g | mælkechokolade, 40% kakao |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 175/155 grader varmluft.
-
2Smelt sukker, ahornsirup, smør, chokolade og salt sammen i en gryde over medium varme. Tag blandingen af varmen og lad den afkøle til stuetemperatur.
-
3Pisk æggene sammen og rør dem i den let afkølede smørblanding, lidt af gangen.
-
4Tilsæt melet og rør dejen til den kun lige er blandet og uden klumper. Undgå at piske eller røre yderligere.
-
5Hæld dejen i en små rektangulære forme, ca. 2-3 spsk. dej i hver, og fordel nødderne på toppen og drys evt. med lidt salt. Bag kagerne i ca. 15min indtil den er fast i kanterne, men stadig blød på midten.
-
6Lad kagerne køle af inden servering.
Tip!
Gør kagen hvede- og glutenfri, ved at erstatte hvedemelet med rismel. Bag kagerne i almindelige muffinforme, hvis du ikke har barforme. Så skal de bage ca. 20min.