Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
- 4 Personer
Chiliolie
2 tsk. | chiliflage |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | paprika |
1 tsk. | sukker |
1 dl. | kogende vand |
2 tsk. | hvidvinseddike |
1 dåse | tomatpuré (lille) |
4 spsk. | olivenolie |
- | Salt, efter smag |
Wrap
250 g | halloumi-ost eller grillost |
- | Olie, til stegning |
1 stk. | mango |
1 stk. | rødløg, i tynde skiver |
1 håndfuld | frisk bredbladet persille |
1 håndfuld | frisk mynte (kan udelades) |
3 spsk. | ristede pinjekerner |
50 g | spæde saltblade |
- | olivenolie |
- | Saften af ½ citron |
4 stk. | fladbrød, lunede |
Sådan gør du
-
1Chiliolien: Bland chiliflager, spidskommen, paprika, sukker og kogende vand i en skål, og lad det trække et par minutter.
-
2Tilsæt eddike, tomatpure og olivenolie. Smag til med sukker, eddike og salt, og sæt saucen på køl indtil servering.
-
3Skær halloumien i ca. 2 cm tykke skiver.
-
4Pensl skiverne med olie, og steg dem gyldne på en MEGET varm pande eller grill.
-
5Vend imens mango, rødløg, persille, mynte, pinjekerner og salt sammen med olivenolie og citronsaft til en lækker salat.
-
6Server fladbrødene lune rullet omkring en lille håndfuld spæde salatblade, skiver af stegt halluomi, mangosalaten, og dryp med chiliolie.
Tip!
Lav dine wraps med stegt/grillet kylling i stedet for halloumi. Brug frisk melon eller faste nektariner i stedet for mango.