Redaktionen anbefaler
| 2 tsk. | chiliflage |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 1 tsk. | paprika |
| 1 tsk. | sukker |
| 1 dl | kogende vand |
| 2 tsk. | hvidvinseddike |
| 1 dåse | tomatpuré (lille) |
| 4 spsk. | olivenolie |
| - | Salt, efter smag |
| 250 g | halloumi eller grillost |
| - | Olie, til stegning |
| 1 stk. | mango |
| 1 stk. | rødløg, i tynde skiver |
| 1 håndfuld | frisk bredbladet persille |
| 1 håndfuld | frisk mynte kan undlades |
| 3 spsk. | ristede pinjekerner |
| 50 g | spæde saltblade |
| - | olivenolie |
| - | Saften af ½ citron |
| 4 stk. | fladbrød, lunede |
Lav dine wraps med stegt/grillet kylling i stedet for halloumi. Brug frisk melon eller faste nektariner i stedet for mango.