Varm riesling med citrus og timian
- 2 Personer
Ingredienser
3 dl. | riesling eller anden halvtør hvidvin |
3 cl. | Cointreau eller Grand Marnier |
3 stk. | strimler citronskal (økologisk) |
2 stk. | strimler appelsinskal (økologisk) |
2 kviste | citrontimian |
spsk. | rørsukker (efter smag) |
- | et par dråber angostura bitter (kan udelades) |
Sådan gør du
-
1Bland alle ingredienserne i en gryde og varm forsigtigt blandingen over middel varme. Det er vigtigt, at den ikke koger.
-
2Smag evt. til med sukker og server straks i varme krus eller glas.
Tip!
Varm glassene til servering ved at fylde dem med kogende vand et par minutter inden servering. Hæld vandet ud, og fyld så glassen med den lune drik. Brug evt. calvados i stedet for Cointreau, og server drikken med tern af frisk æble i.