En varm fornøjelse med masser af rå charme. Den friske ingefær og honning giver denne drink en krydret sødme, som gør den ideel til kølige sensommeraftener i stedet for en irish coffee.
1 Person
Ingredienser
2 cl
friskpresset citron
9 cl
varm ingefærøl – eksempelvis Crabbies Ginger Beer
6 cl
Jack Daniels-whisky
2 tsk.
honning
2 skiver
ingefær frisk
-
Pynt En stang kanel, hele nelliker og appelsinskive
ANNONCE
Sådan gør du
1
Stød ingefæren i bunden af et glas, mens du varmer ingefærøl forsigtigt op i en gryde – det må ikke koge.
2
Kom alle ingredienser undtagen whisky i glasset.
3
Omrør, til honningen er opløst, og si drinken over i et andet, opvarmet glas.
4
Tilsæt whisky, 2-3 hele nelliker samt en kanelstang og pynt så glasset med en appelsinskive.