Varm chokolade med et friskt kick
- 2 Personer
Ingredienser
4 dl. | sødmælk |
1 knsp. | salt |
- | sukker, efter smag |
4 cl. | vodka |
10 stk. | stilk mynte |
80 g | 70% mørk chokolade |
Sådan gør du
-
1Hæld sødmælken i en gryde sammen med chokoladen. Varm blandingen op over middel varme og lad den simre, til chokoladen er smeltet.
-
2Tilsæt myntekviste, 1 knsp. salt og lad dem simre med i 3-4 min. Smag evt. til med sukker.
-
3Fjern myntekvistene, fordel vodkaen i bunden af to kopper, og top op med den varme chokolade.
Tip!
Udelad vodkaen, hvis du vil have en alkoholfri drik. Vil du gerne have en kraftigere myntesmag, så brug et brev tørret pebermyntete i stedet for frisk mynte. Prøv andre smagsgivere i stedet for pebermynte, f.eks. et par strimler appelsinskal eller en sjat espressokaffe.