Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt
- 4 Personer
Sliders
12 g | slider-boller eller små, hjemmelavede boller |
600 g | færdig pulled pork |
100 g | salat, f.eks. krølsalat |
100 g | rødbedespirer eller solsikkespirer |
4 skiver | friske tomater, i skiver |
2 skiver | avocado, i skiver |
Chilimayo
2 dl. | god mayonnaise, evt. hjemmelavet |
2 tsk. | chilisauce (gerne thai-chilisauce, alternativt rød karrypasta) |
1 tsk. | røget eller stærk paprika |
1 fed | hvidløg, presset |
- | saften af 1 lime |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 150/135 grader varmluft.
-
2Kom pulled pork i et ovnfast fad, dæk med stanniol og lun det i ovnen, evt. sammen med boller, i ca. 15 min (alternativt kan bollerne ristes på en grillpande eller brødrister).
-
3Rør alle ingredienser til chilimayo sammen i en skål, og smag til med lime, salt og peber. Sæt den gerne på køl indtil servering.
-
4Server sliderbollerne smurt med chilimayo og fyld dem med den lune pulled pork og det forskellige grønne fyld: salat, spirer og grønt.
Tip!
Gem eventuelle rester af chilimayo i et glas på køl. Spis det inden for 3-4 dage. Server gerne fritter af søde kartofler til pulled pork sliders.