Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler
AFTENSMAD

Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler

Saftige hotdogs med krydret fyld af pulled pork. Brug gerne en rest til at lave retten.
  • 4 Personer

Hotdogs

500 g færdig pulled pork
4 stk. hotdogbrød
1 stk. agurk
3 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
1 tsk. stødt koriander
2 stk. rødløg, i tynde skiver
4 spsk. mel
- salt og peber
- Olie til frittering

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 150/135 grader varmluft. Kom pulled pork i et ovnfast fad, dæk med stanniol, og lun det i ovnen, evt. sammen med hotdogbrødene, i ca. 20 min.
  2. 2
    Skær agurken i lange, tynde strimler med en tynd- eller kartoffelskræller, og vend dem med hvidvinseddike, salt og koriander. Lad agurkerne trække i min. 10-15 min.
  3. 3
    Del løgene i ringe, og vend dem forsigtigt i mel iblandet salt og peber.
  4. 4
    Varm imens olien i en sauterpande eller kasserolle, så den når ca.160-180 grader.
  5. 5
    Server hotdogbrødene fyldt med den lune pulled pork, toppet med syltede agurker og ristede løg.
  6. 6
    Tilbehør: hjemmelavet barbecuesauce, mayonnaise, sennep osv.

Tip!

Brug fennikel i stedet for agurk, det giver ekstra sprødhed, og den anisagtige smag går godt til svinekødet.