Pandekager med rejer
AFTENSMAD

Pandekager med rejer

De klassiske madpandekager tåler gerne et gensyn på middagstallerknen. Opskriften er med rejer, men fyldet kan varieres alt efter, hvad man er sulten efter.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. portion pandekagedej

Fyld

1 stk. løg
15 g margarine
2 spsk. mel
2 dl. mælk
2 dl. fløde
1 tsk. sennepspulver
1 tsk. tørret estragon
200 g reje
2 stk hårdkogte æg
- Salt, peber
50 g reven ost

Sådan gør du

  1. 1
    Pandekagerne bages.
  2. 2
    Løget skæres i terninger og svitses i margarinen.
  3. 3
    Melet drysses over, og der spædes med mælk og fløde under piskning.
  4. 4
    Sennep, estragon og rejer røres i.
  5. 5
    Æggene hakkes og tilsættes.
  6. 6
    Fyldet smages til med salt og peber.
  7. 7
    Pandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad.
  8. 8
    Osten drysses over.
  9. 9
    Gratineres i 15-20 min. ved 225 grader, til osten er gylden.