Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 50 g | smør | 
| 180 g | speltmel | 
| 50 g | hasselnøddemel Se tip | 
| tsk. | bagepulver | 
| tsk. | salt | 
| 1 tsk. | kanel | 
| 3 stk. | æg | 
| 2 spsk. | ahornsirup eller honning | 
| 3 dl | sødmælk | 
| - | appelsinskal revet skal af ¼ økologisk appelsin | 
*nøddemel kan købes i velassorterede supermarkeder og delikatessebutikker, men kan nemt laves hjemme. Rist nødder på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne. Lad dem køle lidt og hak dem så helt fint (til mel) i en blender eller minihakker. Pandekagerne kan bages dagen før servering og opvarmes i ovnen inden servering. Pak stakken af pandekager i folie og varm den i ovnen ved. 150C i 15-20min.
 
   
   
   
  