Muffins med spelt, kokos og bær
BAGVæRK

Muffins med spelt, kokos og bær

Hjemmebagt kage er svært at brokke sig over, og denne opskrift på dejlige muffins er ingen undtagelse. Smager naturligvis bedst med friske bær på toppen.
  • 12 Personer

Kage

300 g speltmel
100 g kokosmel
35 g havreflager
1 spsk. bagepulver
150 g fint rørsukker
1 knsp. salt
- Korn af 1 fed vaniljestang
2 spsk. honing
1 stk. æg
3 dl. mælk
3 dl. neutral olie
150 g friske hind- eller blåbær.
150 g friske hind- eller blåbær.

Topping

2 spsk. mandel- eller hasselnøddeflager
2 spsk. rørsukker eller sukkerrørskrystaller
- Frysetørrede solbær og geranium

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200°.
  2. 2
    Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  3. 3
    Tag en anden skål, og pisk honning, æg, mælk og olie sammen, bland de 2 skåles indhold, og tilsæt hindbær.
  4. 4
    Fordel dejen i 12 muffinforme.
  5. 5
    Bland mandelflager og rørsukker, drys blandingen på toppen af kagerne, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne.
  6. 6
    Pynt med lidt frysetørrede solbær og evt. rosengeranium.