Muffins med kirsebær og hvid chokolade
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | smør |
150 g | sukker, evt. rørsukker |
- | Korn af 1/2 stang vanilje |
3 stk. | æg store |
150 g | mel |
1 knsp. | salt |
2 tsk. | bagepulver |
100 g | grofthakket, hvid chokolade |
150 g | udstenede, grofthakkede kirsebær, hindbær eller blåbær |
Sådan gør du
-
1Pisk smør, sukker og vanilje tyk og cremet.
-
2Pisk æggene i ét ad gangen, og pisk i yderligere 3-4 minutter.
-
3Bland mel, salt og bagepulver, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
-
4Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag kagerne ved 200° i 15-20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid. Hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
-
5Lad kagerne afkøle lidt i formene på en bagerist.
-
6Drys med sigtet flormelis, og pynt med rosengeranium.