Lun salat med fuldkornsbasmati og grøntsager
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | Brune basmatiris |
3 spsk. | vindruekerneolie |
1 spsk. | sennep |
- | salt og peber |
2 stk. | gulerødder |
1 stk. | fennikel |
1 stk. | æble |
1 bundt | radise |
1 håndfuld | basilikumblad |
Sådan gør du
-
1Kog risene efter anvisning på emballagen, og lad dem afkøle i 20-30 minutter.
-
2Bland olie, sennep og balsamico sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
-
3Skær gulerødder i helt små tern. Vend med dressingen.
-
4Snit fennikel helt fint, og skær æblet i tynde stave. Vend straks begge dele i dressingen.
-
5Vend grøntsager og dressing med ris.
-
6Vend basilikumblade heri, og snit radiser og drys over.