Karamelliserede popcorn med chili
SNACKS OG TILBEHøR

Karamelliserede popcorn med chili

Den perfekte kombination af sød karamel og brændende chili – men pas på, for popcornene kan nemt brænde på.
  • 2 Personer

Ingredienser

2 spsk. neutral olie
1 spsk. sukker
50 g tørrede majskerner til popcorn
1 tsk. tørret chiliflage
tsk. fint salt

Sådan gør du

  1. 1
    Kom olie, sukker og majskerner i en mellemstor gryde. Sæt gryden over høj varme med låg på og ryst den af og til, det begynder hurtigt at poppe.
  2. 2
    Tag gryden af varmen når der er mere end 5 sek. Mellem hvert ”pop”. Tag låget af og vend popcornene med chili og salt.
  3. 3
    Server straks!

Tip!

Prøv røget salt i stedet for almindelig salt eller prøv skift chili ud med f.eks. barbequekrydderi.